Denne leksjonen
Kursinnhold

Dette er teamet

Elisabeth Hofstad (1)

Mitt navn er Elisabet Hofstad. Jeg er utdannet i spansk på masternivå, og har erfaring fra både videregående skole og høyskolenivå. Siden 1980-tallet har jeg vært spansklærer i videregående skole og har undervist hundrevis av elever i å snakke spansk. Dessuten har jeg bodd i Latin Amerika, nærmere bestemt Nicaragua, i 10 år. Der har jeg bygget opp en språkskole, Casa Elisa, i en liten fiskelandsby ved Stillehavet. I løpet av disse årene har vi tatt imot turister fra den ikke-spansktalende verden som har kommet til Nicaragua for å  lære spansk. Skolen har hatt  mange studenter fra for eksempel USA, Canada, Tyskland, England og Frankrike.

Metoden jeg har brukt hele tiden har vært fokus på å lære å snakke spansk. Jeg har alltid ment at det viktigste er å kunne snakke om seg selv og utvide ferdigheten derfra. 

Jeg har de siste årene brukt tid til å undervise på nett eller online. Dette er en god og behagelig måte å undervise på som muliggjør fleksibilitet for både studenter og lærer.

I august 2020 gikk jeg av med pensjon som lærer i skolen, og jeg bruker nå all min tid til å videreutvikle min egen språkskole både her i Norge og i Nicaragua.

hablaonline

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!