Generell informasjon

I denne modulen finner du Informasjon om hvordan portalen er bygget opp og klasserommene med linker til undervisning.

Informasjonsside

Gled deg til å lære mye spansk! Jobb i ro og mak i ditt eget tempo.

Kurset er delt inn i faser fra 1 til 3. Fasene dekker ulikt nivå på spansk.

I rammeverket for språknivå tilsvarer

Fase 1: A1

Fase 2: A2

Fase 3: B1

Finn ditt nivå her:

Spanskportalen 

Ta deg tid til å sjekke dette ut, så du vet hvor du hører hjemme.

Det er viktig at du tar deg god tid med hver fase. Ikke bli stresset selv om du får tilgang til alle fasene med en ukes mellomrom.

Deltakere har forskjellig ferdighetsnivå i spansk, så det er viktig at hver og en starter der de føler at de har noe å lære.

Innholdet i modulene og leksjonene har stort vokabular, slik at jeg tror det er noe å lære for alle, også i de tidlige fasene. 

Det er viktig at du følger prosessen som der er lagt opp til. Ikke bli fristet til å haste videre, før du faktisk er klar til neste modul. Kurset venter på deg!

Sett av tid til å gjøre oppgavene. Repeter videoene for å høre så mye spansk som mulig. Da blir du god til å forstå spansk!

Last ned Simplero App og få tilgang til kursene på din mobil eller nettbrett.

Når du har sett alle videoene og gjort alle oppgavene Kan du teste dine egne ferdigheter i spansk. Bruk mikrofonen til å snakke spansk.

Mikrofon

Som fullverdig medlem av Spanskportalen får du også tilgang til nye kurs jeg lager. Jeg er i gang med Fase 4 som vil ta deg til B2 i det europeiske rammeverket for språk. Etterpå starter vi lesekurs i spansk. Der skal vi lese bøker for at du kan perfeksjonere dine språkferdigheter.

Lykke til på din spennende reise inn i det spanske språket!

Elisabeth

hablaonline